Ds. Hasperschool te Akkrum viert 100 jarig jubileum

Akkrum – Op 1 september 2019 bestaat CBS Ds. Hasperschool te Akkrum honderd jaar. Daarom nodigt het bestuur oud-leerlingen, -medewerkers, -vrijwilligers en ouders van harte uit om dit samen te vieren.

Dit heuglijke feit vindt plaats op vrijdagmiddag 6 september 2019 tussen 16.00 en 20.00 uur op een informele bijeenkomst in de school aan De Stringen 3. De bijeenkomst wordt geopend door dhr. Hans Greidanus, directeur/bestuurder PCBO Leeuwarden e.o., waar de CBS Ds. Hasperschool sinds 2012 deel van uit maakt.  

CBS Ds. Hasperschool in Akkrum. Foto: Press4All

Onder het genot van een hapje en een drankje kan gezellig worden bijgepraat en kunnen herinneringen worden opgehaald en gedeeld. Ook zijn er diverse fotoreportages te bewonderen. Wie foto’s heeft voor een interne voorstelling kan dat mailen naar 100jaarhasperschool@gmail.com.  Tevens is er een jubileumboek gemaakt. Dit is ter plekke te koop à € 10,-.

In verband met de organisatie de school graag weten op hoeveel personen ze kunnen rekenen. U kunt dit doorgeven door een mail te sturen -met vermelding van naam, aantal personen en eventueel hoeveel jubileumboeken u wilt bestellen- naar het tijdelijke emailadres: 100jaarhasperschool@gmail.com

Voor meer informatie kijk op www.hasperschool.nl