Nieuwe duofiets voor Mienskipssintrum Leppehiem Akkrum

Akkrum – Sinds donderdag 25 april heeft het Mienskapscentrum Leppehiem de nieuwe duofiets in gebruik genomen. Deze fiets kan gebruikt worden door de bewoners van Leppehiem en de inwoners van Akkrum Nes.

Als u dat zelfstandig niet meer kunt of durft, is de duofiets van Leppehiem wellicht een mooie oplossing voor u. Hoe lang is het geleden dat u de wind door uw haren voelde tijdens een ritje op de fiets? Samen met een familielid of kennis kunt u weer volop genieten van de buitenlucht en de natuur. Waarbij u ook nog eens goed in beweging bent zonder dat dit heel inspannend hoeft te zijn vanwege de elektrische trapondersteuning.

Den nieuwe duofiets van Leppehiem.

Het aanschaffen van de duofiets is mogelijk gemaakt door een bijdrage van SOWAN (Stichting Ouderen Werk Akkrum Nes) en kan gebruikt worden door bewoners van Leppehiem en inwoners van Akkrum en Nes.

Reserveren kan bij Leppehiem via tel. 0566 – 654 654 of bij de receptie van Leppehiem. s