Speel-, klim- en klauterdag in Akkrum voor Kika Kinderfonds

Akkrum – Op woensdag 1 mei bezochten vele kinderen uit Akkrum en omliggende dorpen de de speel-, klim-, en klauterdag. Deze zeer geslaagde dag in de plaatselijke sporthal werd georganiseerd door kinderopvang Boartershiem. De activiteit stond wederom in het teken van KIKA Kinderfonds.

Het is spannend om een vogelspin of slang vast te houden.

Kinderen konden geschminkt worden, op de foto en dansen met Elsa, rijden in de elektrische auto’s, springen op het springkussen en in contact komen met de reptielen. Repticura uit Leeuwarden had verschillende reptielen meegenomen waaronder slangen en een vogelspin.  De kinderopvang Boartershiem had een missie en dat was zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KIKA Kinderfonds. Dit is zeker gelukt. Kinderopvang Boartershiem heeft met verschillende acties maar liefst 707,20 euro opgehaald voor KIKA Kinderfonds.