5e en laatste editie Spikerspulwike Akkrum-Nes

Akkrum – Deze zomer wordt alweer de 5e editie Spikerspulwike Akkrum-Nes gehouden. Van woensdag 21 augustus t/m vrijdag 23 augustus kun je hutten bouwen en meedoen aan superleuke activiteiten. Maak geen andere vakantieplannen in die week en meld je snel aan!

Dit jaar gaan we extra ons best doen om een geweldig week van te maken; deze 5e editie wordt ook de laatste. Dat vinden we allemaal jammer, maar des te meer reden om er een spetterende week van te maken!

De Spikerspulwike is voor alle kinderen van OBS Akkrum en de Hasperschool die volgend schooljaar (2019-2020) in groep 4 t/m 8 zitten en voor de kinderen uit Akkrum/Nes die naar een basisschool buiten Akkrum gaan en volgend schooljaar (2019-2020) in groep 4 t/m 8 zitten.

Heb je zin om mee te doen? Vanaf a.s. vrijdag 10 mei kun je je aanmelden via www.spikerspulwike.nl

Om ervoor te zorgen dat we voldoende vrijwilligers hebben om er weer een super leuke week van te maken, zijn de aanmeldingen van de kinderen gekoppeld aan de aanmelding van een vrijwilliger. Dit betekent dat er voor ieder aangemeld kind ook een aanmelding van een volwassen vrijwilliger moet komen voor minimaal 1 taak voor een programmaonderdeel. 

Vrijwilligers: meld je aan

De Spikerspulwike kan alleen doorgaan als we voldoende vrijwilligers hebben. We zoeken vrijwilligers in alle soorten en maten: groepsleiders (voor 1 of meerdere dagdelen), bouwmeesters, vrijwilligers voor hand- en spandiensten, pannenkoekenbakkers enz. We zoeken papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, en iedereen die ouder is dan 18 jaar en zin heeft om met ons deze dagen tot een succes te maken.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar, ook dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken en kun je meehelpen als juniorbegeleider.

Aanmelden kan via www.spikerspulwike.nl