Vertrouwd schoon

LEEUWARDEN – Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de mannen van Vertrouwd Schoon in Middelpunt stonden. Herken je ze nog? Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid: het team bestaat uit 9 enthousiaste medewerkers en blijft groter worden.
Toen de Friese ondernemers Grardus en Reinder twee jaar geleden begonnen hadden ze nooit verwacht dat ze zo snel zouden groeien. ‘’Natuurlijk hoopten we wel op een glasheldere toekomst, maar dat het zo snel zou gaan, dat hadden we echt niet verwacht”, vertelt Reinder. Het bedrijf is vooral bekend geworden door glasbewassing in de hele provincie. Toch merken ze dat de meeste klanten zich in het midden van Friesland bevinden. “Hoewel we ook wel schoonmaken in bijvoorbeeld Dronrijp of Wolvega, is het middelpunt van Friesland toch de regio waar we het meest schoonmaken. Onze eerste 10 klanten wonen allemaal in Akkrum. Zij zijn nog steeds klant. Vooral door mond-tot-mond reclame zijn we daar flink gegroeid. We merkten dat buren ons bij elkaar aanbeveelden. Daar zijn we erg dankbaar voor.”, vertelt Grardus.
Naast glasbewassing voeren de mannen van Vertrouwd Schoon inmiddels ook allerlei andere diensten uit. “Onze klanten vroegen steeds vaker of we ook hun gevel wilden reinigen. We hebben daarom een aanhanger met een hogedrukreiniger gekocht die we in kunnen zetten om gevels weer als nieuw te laten lijken. De resultaten zijn soms verbluffend. We hopen dat we dit de komende tijd nog veel meer mogen doen.”
Vertrouwd Schoon is een schoonmaakbedrijf die actief is in heel Friesland. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vertrouwdschoon.nl. of bel ons op 0566 700 220