Huiskamerconcert

Aldeboarn – Quintet Silhouet is een combo van vijf enthousiaste en ervaren musici, die een repertoire hebben met een selectie uit meer dan 50 jaar muziek. De basis van de band ligt in Terherne en bestaat naast zangeres Mirjam van Slooten uit toetsenist Jan Stedehouder, drummer Wolter Bosscha, basgitarist Simon Brouwer en gitarist Sipke Vos.

Zij spelen liedjes die zij zelf mooi vinden. En dat het publiek dat ook mooi vindt, is wel gebleken uit de verschillende optredens in het verleden.

Zij brengen luisterliedjes in allerlei talen, waarbij ook Fries. Er komen diverse nummers voorbij , die bekend zijn uit de jaren ‘50 en ’60. Maar ook nieuwe nummers van deze tijd staan op het programma. Eén ding hebben zij gemeen, ze zijn allemaal herkenbaar. De ene keer swingt het de pan uit en een ander moment is het ingetogen en ontroert het je.

Een sterk punt van de band is de meerstemmigheid. De uitdaging voor de muzikanten is, om de nummers te ontdoen van allerlei overbodige franje en terug te brengen tot de essentie: de kunst van het weglaten!

WAAR: IN DE HUISKAMER VAN LEEN & GERDA, WEAZE 52 IN ALDEBOARN

KOSTEN: BIJDRAGE IN DE PET VOOR DE MUZIEK


Laat even weten dat je komt!  VOL = VOL!

Een berichtje aan Gerda , gckwadraat@gmail.com of  Leen leendegroot1957@gmail.com