Tallship Wylde Swan na 248 dagen terug in Nederland

Akkrum – Tallship Wylde Swan is sinds woensdag 19 juni voor het eerst sinds 248 dagen zeilen weer terug in Nederland.

Het bekendste schip van de Tallshipvloot meerde na en zinderende race vanuit Frankrijk af in Scheveningen. Na meer dan 25.000 kilometer zeilen en meer dan twintig bestemmingen op de wereldzeeën is de Wylde Swan weer thuis.
“Het is altijd heel bijzonder om weer in Nederland aan te komen. Tijdens de laatste meters, nog voor de trossen vastzitten, lijken er elektrische vonken over te springen tussen het schip met haar crew en de Nederlandse kade.”, vertelt Christophe Meijer van de Wylde Swan.
Veel tijd om te genieten van Nederland is er niet. Na het Tallshipfestival Sail op Scheveningen en een aantal jaarlijkse veiligheidskeuringen vaart de Wylde Swan weer verder naar Denemarken, Noorwegen en Schotland.
Voor meer informatie:
www.wyldeswan.com