Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland steunt clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport

HEERENVEEN – Vanaf 12 juni gaat Rabo ClubSupport van start. Vanaf dat moment worden verenigingen en stichtingen uit naam van hun eigen lokale Rabobank uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Of het nu een breivereniging of een van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker.

Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

Samen vieren we de winst.
En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken
de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek
waar leden samenkomen. Talenten ontplooid én benut worden. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken.

Rabo ClubSupport
Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland stelt in 2019 in totaal
€ 200.000,- beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Clubs en verenigingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging uit naam van de lokale Rabobank met een unieke code om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport.

Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden van 12 juni tot en met
20 september 2019. De stemperiode start op 27 september 2019.

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op Rabobank.nl/clubsupport