KEMPO karate examens in Grou

Grou – Aan het eind van het seizoen zijn bij Sportschool Epema de officiële Kempo-examens voor kyu-graden afgenomen. Dit examen is voor kandidaten hét moment om hun niveau te demonstreren en te laten toetsen door een examencommissie.

Om in aanmerking te komen voor een hogere graad (kleur band) moeten de kandidaten hun vaardigheden tonen in de onderdelen:

    •    Kihon (basis-technieken)

    •    Kempo-kumite (sparring/partner-oefeningen)

    •    Kata en kata-kumite (stijlfiguren)

In de Dojo werd, onder grote publieke belangstelling, hard gewerkt door alle deelnemers. Alles werd uit de kast gehaald om de examencommissie te overtuigen van hun kunnen. Dat sommigen al wat langer Kempo trainen was goed te zien, bij de gevorderden werd een hoog niveau gedemonstreerd.

Door hun grote inzet en goed presteren, had de examencommissie een prettige mededeling, alle kandidaten geslaagd voor een hogere graad!

De banden werden uitgereikt door Sensei Cees Epema en een fraai diploma kon mee naar huis genomen worden.

De kempoka’s zijn nu gerechtigd tot het dragen van de volgende banden:

Naut van der Mei (wit/geel), Doede Nagel (gele band), Leon Oving (geel/oranje), Hedzer Jansma (geel/oranje), Pepijn van Assendelft geel/oranje), Marijn Meijers (geel/oranje), Mart Hommes (oranje/groen), Daniel van der Meer (oranje/groen), Robert van der Meer (groene band), Folmer de Vries (groen/blauw), Johan van der Meer (blauwe band), Hidde Hendriks (blauwe band), Eeltsje de Vries (blauw/bruin), Ronald Poldervaart (bruine band)

Info: info@sportschoolepema.nl  /  www.sportschoolepema.nl