Remote Engineer winnaar Export Carrousel 2019


Akkrum – Remote Engineer, gevestigd aan It Vegelinskampke te Akkrum, timmert al ruim 10 jaar hard aan de weg. Zij zijn vooral actief in de wereld van de machinebouw. Remote Engineer levert eigen ontwikkelde soft- en hardware oplossingen om waar ook ter wereld verbinding te kunnen maken met machines, besturingen, gebouwen en vele andere toepassingen.

Afgelopen half jaar heeft Remote Engineer deelgenomen aan de Export Carrousel. Dit is een samenwerking tussen NHL-Stenden, de Provincie Fryslân, Export Club Noord, het WTC en GJS Support.

Door NHL Stenden werd een projectgroep van studenten uit verschillende landen samengesteld en toegewezen aan een deelnemende organisatie. Doel van het project was het onderzoeken van exportkansen van het bedrijf in het buitenland. Gedurende 6 maanden hebben de studenten samen met Remote Engineer gewerkt aan een exportplan waar de studenten op beoordeeld werden.

Los van de studiepunten die de studenten hiermee konden verdienen, was er ook een prijs verbonden aan het beste exportplan en beste presentatie. Het team NHL Stenden van Remote Engineer presenteerde hun plan en advies het beste van alle deelnemende groepen!

Bron: foto GJS Support