Merke yn Wytgaard

Zin in een feestje? Kom dan vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus naar de Wytgaardster merke. Dit jaar is het thema “Yn de Tiidmasjine”

Orkest Butterfly
Vrijdag om 9.00 uur begint de merke met een optocht. Jong en oud loopt in een vrolijke stoet door het dorp. Na de prijsuitreiking gaan de activiteiten op het sportveld van start met onder andere kinderspelletjes, zeskamp en ’s middags het Wytgaardster kampioenschap Jeu de boules. ’s Avonds is er een gezellig muzikaal programma “Tiid hâld gjin skoft” en vanaf 22.00 uur gaan de voetjes van de vloer met Orkest Butterfly!


De Hitsingers en Kings of Diamonds
Zaterdag is het tijd voor onder meer kaatsen en matinéevieren. Vanaf 08.45 uur worden de eerste kaatsballen over het veld geslagen. Om 10.00 uur begint het kindermatinée en om 11.00 uur is het échte verkleed matinée met De Hitsingers. Na het matinee en een buffet van soep en broodjes worden de finales gekaatst. Vanaf 18.00 uur wordt de merke afgesloten met een spectaculair optreden van Kings of Diamonds.

Volg de Wytgaardster merke via instagram@merkewytgaard of www.facebook.com/merkewytgaard
 
Graag tot ziens op de Wytgaardster merke