Te Huur: Winkelpand in het centrum van Jirnsum

Jirnsum – In het centrum van het dorp is momenteel een winkelpand beschikbaar. Wanneer u door de elektrische schuifdeuren naar binnen loopt, treft u hier een ruime winkel, met een oppervlakte van totaal 120 m2. Op de verdieping is nog een ruimte van 25 m2.

De winkel is voorzien van cv, water- en elektravoorzieningen evenals een toilet en een pantry.

Jirnsum, doarp oan ‘e rivier, is een levendig dorp met ongeveer 1350 inwoners en een groot verenigingsleven. Er zijn diverse (sport)verenigingen en bedrijvigheid wat voor veel werkgelegenheid zorgt. Daarnaast beschikt Jirnsum over maar liefst 2 basisscholen.

Kortom, Jirnsum is een dorp met veel levendigheid en dus leefbaarheid. Veel informatie over het dorp, haar verenigingen, bedrijfsleven. www.jirnsum.com.

De winkel wordt verhuurd door de Vereniging Doarspkorporaasje Jirnsum. Deze vereniging heeft als doel om de leefbaarheid en levendigheid in Jirnsum te behouden en te stimuleren. Zie voor meer informatie www.vdj.frl

Heeft u interesse om dit pand te huren?

Andere bestemmingen als alleen winkelpand zijn bespreekbaar.

Graag u uw plannen voor dit pand kort te omschrijven en dit te sturen naar info@vdj.frl