Bridgen is leuk, probeer het ook een keer

AKKRUM – Elke dinsdagavond wordt in het Mienskipssintrum Leppehiem te Akkrum met heel veel enthousiasme en plezier gebridged. De leden van de Bridgeclub Akkrum spelen daar van september tot mei in een ongedwongen sfeer hun onderlinge clubcompetitie. Bridgeclub Akkrum kenmerkt zich als een gezellige club waar op elke dinsdagavond circa vijftig leden, op verschillende niveaus, strijden om de hoogste eer. Bridge is een echte denksport die door jong en oud gespeeld kan worden. Het kaartspel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en goed samenwerken.

Om onze bridgesfeer te proeven en te ervaren of onze bridgeclub wel bij je past bieden wij de mogelijkheid om dit jaar, een vijftal avonden kosteloos en zonder verplichting met ons mee te spelen. Na afloop van deze periode ben je vrij om te kiezen of je door wil gaan en wel of niet lid van de vereniging gaat worden.  

Als je geïnteresseerd bent in dit spel van bieden en spelen kom dan eens kennis met ons maken. In de laatste volle week van september gaat de competitie weer van start.

Voor wie de beginselen van het spel al kent, maar er meer van wil weten of je wil je kennis nog eens opfrissen, organiseren we begin volgend jaar de vervolgcursus “Bridge in een Flits 2”.

Wil je meer weten over de Bridgeclub Akkrum of wil je aan de cursus deelnemen neem dan contact op met Ingrid Dam via tel.nr. 06 53310841  of per e-mail bcakkrum@gmail.com.