Sânman & Sikke met gast kunstenaar OC Hooymeijer

GROU – Zondag 13 oktober is er een bijzonder optreden in de Sint Piterkerk te Grou. Vanaf 15.30 uur zorgen Sanman & Sikke met gast OC Hooymeijer voor een uiterst plezierig en humorvolle middag.

Muziekgroep Sânman & Sikke bestaat sinds 1994. Met een grote verscheidenheid aan muziekstijlen, van barbershop tot Beatles en van gospel tot Westcoast, in combinatie met een losse, prikkelende presentatie en een bijzondere lichtshow weten ze een groeiende schare liefhebbers aan zich te binden.

Kunstenaar en bevlogen rasverteller O.C. Hooymeijer neemt je mee in zijn wereld. Een wereld waarin alles draait om vogels en kunst en waarin werkelijkheid en fantasie vaak niet meer te onderscheiden zijn. Ruziënde ooievaars, een moordende koekoek, een luidruchtige Duitse Reiger en meer opmerkelijke vogels trekken voorbij vanaf de kansel.

Kosten zijn slechts 15 euro, inclusief een hapje en drankje. Opgave via www.vanvander.nl