Sytse tv programma

Vanaf 10 oktober as. komt er een nieuw leuk programma op TV, 8 weken lang, met de titel Love for The Campsite. Dit programma is in juni opgenomen in Denemarken. Er waren 8 deelnemers uit Nederland, mannen en vrouwen. Zij moesten aan 3 voorwaarden voldoen: 50+, single en liefhebber van kamperen.  Deze deelnemers zijn gedurende een reis van 15 dagen begeleid door 2 BN-ers, Patrick Martens en Ron Brandsteder, welke de rol van reisleiders vervulden. Er werd rondgetrokken door Denemarken met campers, caravans, een vouwwagen en tenten. Elke dag werden er activiteiten ondernomen, in de natuur, in steden etc. Alles is vastgelegd, met vele camera’s en microfoons. Zelfs werd gebruik gemaakt van drones, uitgerust met camera’s.Van s ochtends 7 uur tot middernacht werd alles gefilmd.

Het programma is geproduceerd door Bureau Vijftig in samenwerking met VisitDenmark. Het wordt uitgezonden door Omroep ONS, welke te zien is op Ziggo (kanaal 50) en KPN (Pluspakket). Vanaf donderdag 10 oktober elke week om 21.30 uur, met herhaling op de zaterdag. 

De Grouster Sytse van der Wal was 1 van de 8 deelnemers. Hij kijkt terug op een geweldig avontuur, welke duurzame vriendschappen heeft opgeleverd. Zo zoekt Ron Brandsteder hem in maart as weer op in Grou, dan gaan ze samen naar de voetbalwedstrijd Heerenveen-Ajax.