Grote boekverkoop in Leescafé bibliotheek Heerenveen

Heerenveen – Op zaterdag 12 oktober houdt de bibliotheek in Heerenveen van 10.00 tot 14.00 uur een grote verkoop van boeken en andere materialen. Deze vindt plaats in het Leescafé van de bieb aan het Kuperusplein 48. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Aangeboden worden onder meer thrillers en andere romans, Engelse boeken, Friese boeken, Grootletterboeken, dvd’s, stripboeken, waargebeurde verhalen, Young Adult boeken, informatieve- en jeugdboeken. Een mooie gelegenheid om de boekenverzameling aan te vullen. Voor een zelf samen te stellen doosje met boeken betaalt men de prijs van vijf euro en men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

De bibliotheek van Heerenveen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels kunnen worden verwacht. Dat betekent ook dat de bieb af en toe afscheid moet nemen van oude materialen. Verouderde en minder gangbare titels worden gaan in de verkoop. Dé kans om goedkoop een boek op de kop te tikken!

Normaal gesproken verkoopt de bibliotheek haar afgeschreven boeken en andere materialen tijdens de openingsuren op de eerste verdieping.