Byld Wurk Akkrum

Akkrum – Ben jij een gevorderde amateur fotograaf en wil jij jouw fotografie naar een hoger niveau tillen, dan is dit misschien iets voor jou! We willen met een groep enthousiaste (gevorderde) amateur fotografen een werkplaats ‘Byld Wurk Akkrum’ starten met een gezamenlijk op te zetten programma.

Een programma waarmee we ons verder kunnen ontwikkelen, elkaar kunnen inspireren en vooral van elkaar kunnen leren. Het doel is bijeenkomsten te plannen, eens in de vier weken, met een groep van maximaal 12 personen, op woensdagavond. Het programma zal bestaan uit een aantal blokken betreffende een vorm van fotografie, opdrachten gericht op dat onderwerp, doorgeef opdrachten om je creativiteit uit te dagen en fotobesprekingen. De kosten zijn afhankelijk van de wensen van de te vormen groep en worden gedeeld. Daarbij kun je denken aan kosten voor het uitnodigen van een spreker, exposities en excursies. De bijeenkomsten gaan in plaats vinden in Akkrum. Ben je enthousiast of heb je vragen? Laat het weten via foksbyld@gmail.com voor 20 oktober.