Sint Maarten

Akkrum – De peuters die de kinderopvang Boartershiem (gevestigd in het Leppehiem) bezoeken hebben samen met een aantal senioren  lampionnen gemaakt. Zowel de dreumesen en de peuters gingen op 11 november al zingend met hun lampionnen langs (bijna) alle deuren en huiskamers in het Leppehiem. De bewoners werden verrast en konden de mooie lampionnen bewonderen en luisteren naar de Sint Maarten liedjes. Sommige bewoners zongen uit volle borst mee. Het was mooi om te zien hoe de bewoners en de kinderen hiervan genoten. Omdat de kinderen van kinderopvang Boartershiem elk jaar langs alle deuren gaan, hadden vele bewoners snoepgoed in huis gehaald en werden de kinderen hiermee beloond. Voor de senioren was het bewonderen van de zelfgemaakte lampionnen en de mooie liedjes een lichtpuntje van de dag.