Weer 100 jarige in Leppehiem.

Akkrum- Op 5 november werd mevrouw Margje Visser-Akkerman uit Akkrum100 jaar. Dat werd gevierd in haar kamer in Mienskipssintrum Leppehiem. Met een huis vol bloemen. “Ik kin wol in blommewinkeltsje begjinne”, zegt ze lachend. Donderdag 7 november kwam de burgemeester langs om haar te feliciteren. De bloemen had ze al. Maar van burgemeester Tjeerd van der Zwan kreeg ze nog een mooi kado. Haar eigen geboorte acte ingelijst. Die kan mooi naast de koninklijkebrief staan, die de eeuweling van Paleis Noordeinde kreeg. Mevrouw Visser heeft twee kinderen, zes kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen en woont naar volle tevredenheid in een aanleunwoning.

Op de foto vlnr: De jarige Makke Visser-Akkerman, Brgemeester Tjeerd van der Zwan,zoon Louw Visser, schoondochter Anneke Visser-Annema en dochter Fenna Bijlstra-Visser