Wil jij ook eens aanschuiven?

Wil jij ook eens aanschuiven?

Akkrum – Bij de workshop “Ik ben er helemaal klaar mee” in Akkrum

Over handig en efficiënt poetsen thuis.

Ik heb aanvragen ontvangen voor het volgen van een workshop over handig en efficiënt poetsen.
Als er voldoende animo voor is, dan wil ik deze workshop graag weer organiseren in januari of februari 2020.

Ik geef je inzicht in hoe je nu je schoonmaakwerk doet en waarom je dit waarschijnlijk zo doet. Ik leg uit wat helpt om het poetswerk in huis leuker en gemakkelijker te doen. En als het een beetje meezit is er een gezellige deelnemersgroep tijdens de workshop, waardoor we ook lekker kunnen lachen.

Heb je ook, alleen of met een vriend(in)/buurvrouw/buurman belangstelling, laat me dit dan weten. Bel/app naar 06-28342952 of mail mail@operit.nl

Tea Rodenburg, professional organizer van Op ‘e rit, opruimen en ordenen