Minivolleyballers AVC 69 weer in actie

AKKRUM-De vijf minivolleybal teams van volleybalvereniging AVC’69 speelden zaterdag 9 november hun tweede toernooi in Oudehaske.

Net als de vorige keer waren deze teams, variërend in leeftijd van zeven tot tien jaar, in  verschillende prestatieniveaus ingedeeld, waarbij op niveau zes volledig volleybal vier tegen vier op klein veld wordt gespeeld en op niveau één de ballen gevangen en gegooid moeten worden.  Dit programma van de Nederlands Volleybal Bond heet CMV: Cool Moves Volleybal. De teams van AVC’69 spelen op niveau twee, drie en vier.  Het spelplezier en enthousiasme en de positieve coaching van de ouders waren duidelijk zichtbaar. De twee allerjongste teams op spelniveau twee werden eerste en tweede in hun poule. Het team op niveau drie was bij het vorige toernooi nog laatste, deze keer ging het ging het al weer beter en werden ze derde in hun poule. De twee teams op niveau vier , waarbij de bal in drie keer moet worden gespeeld,  werden derde en vierde in hun poule.

Het volgende toernooi is op zaterdag 14 december in sporthal Utingeradeel in Akkrum.

Meer informatie op www.avc69.nl