Adverteren

Wilt u adverteren in MiddelPunt? Neem dan contact op met MiddelPunt Media 0566 202020 of download onderstaande technische specificaties. Naast reguliere advertenties in MiddelPunt zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen door een banner te plaatsen op deze site. Bel voor meer informatie. Download > HIER de technisch specificaties, prijzen en formaten 2019.

Advertorial

Advertorial plaatsen
Een advertorial is een advertentie die lijkt op een redactioneel artikel. Advertorials lijken meer nieuwswaarde te bevatten dan gewone advertenties. Een advertorial heeft daarom over het algemeen meer attentiewaarde dan een gewone advertentie. Een advertorial is zinvol als u bijvoorbeeld uw klant wilt informeren over uw bedrijf, een nieuw product wilt promoten, of als u in het algemeen attentiewaarde wilt genereren. U kunt bij de door u aangeleverde tekst een foto, uw logo en eventueel uw adres plaatsen. Voor vragen kunt u mailen naar redactie@middelpuntmedia.nl

Advertorial 1/8 pagina
Titel maximaal 2 regels
Artikel maximaal 130 woorden zonder logo
of
Artikel maximaal 115 woorden met logo.
Plaatsingskosten 75,-*

Advertorial 1/4 pagina
Titel maximaal 2 regels
Artikel maximaal 280 woorden zonder foto/logo.
of
Artikel maximaal 210 woorden plus foto (1 kolom breed) en logo.
of
Artikel maximaal 130 woorden plus foto (2 kolommen breed) en logo.
Plaatsingskosten 100,-*

Advertorial 1/2 pagina
Titel maximaal 2 regels
Artikel maximaal 580 woorden zonder foto en logo
of
Artikel maximaal 460 woorden met foto en logo.
Plaatsingskosten 175,-*

Advertorial 1/1 pagina
Titel maximaal 2 regels
Artikel maximaal 1200 woorden met 2 foto’s en logo.
Plaatsingskosten 320,-*

*Incl. plaatsing op website. Ander formaten op aanvraag. Bedragen zijn excl BTW.
U krijgt van te voren een drukproef toegestuurd.

Het aanleveren van teksten en foto’s:
Alle bestanden kunt u aanleveren via e-mail. Bij het aanleveren dient u zich aan de onderstaande aanleverspecificaties te houden:

Teksten
Graag ontvangen wij uw redactionele teksten met minimale opmaak zonder ingevoegde foto’s of afbeeldingen. Lever deze apart aan. De teksten graag in Word aanleveren of als platte tekst in de mail, niet als PDF!!

Foto’s en logo’s
Lever de foto’s en logo’s altijd apart aan, en NIET ingevoegd in een (Word)document. De foto’s of logo’s dienen te voldoen aan de volgende specificaties: JPG, PNG of PSD, waarbij een foto minimaal 10 cm breed moet zijn bij een resolutie van 300 dpi. De foto dient vrij te zijn van auteursrechten! Indien uw bestanden groter zijn dan 5 MB, dan dient u deze te versturen via www.wetransfer.com

Graag uw naam en telefoonnummer vermelden in de mail zodat wij u kunnen bellen voor eventuele vragen.